Factory Supply Phytosterol zmanjša holesterol

Angleško ime: fitosteroli
Aktivna sestavina: fitosterol
Specifikacija: 95%
Videz: mlečni bel prah
Blagovna znamka: LS-Herb

 • Opis
 • Pakiranje
 • Factory Supply Phytosterol zmanjša holesterol

  XI " AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. specializirano za desetletne rastlinske izvlečke in izvozno trgovino, ki strankam zagotavlja kakovostno, ekološko, naravno in dobro ceno različnih rastlinskih izvlečkov, sadnega in zelenjavnega prahu ter kozmetike, kemičnih surovin.

  Fitosteroli so narejeni iz koruze, soje, pridobljene s fizičnim čiščenjem, z visoko hranilno vrednostjo, telesno dejavnostjo in drugimi značilnostmi. Rastlinski steroli lahko zmanjšajo holesterol z zmanjšanjem tveganja za bolezni srca in ožilja. Široko ga uporablja v hrani, medicini, kozmetiki, živalih za predelavo živali in predelavi papirja, tiskanju, tekstilu in na drugih področjih, še posebej v Evropi kot aditiv za živila, ki se pogosto uporablja v hrani za zniževanje holesterola.

  angleščina   N ame: fitosteroli

  Aktivna sestavina: fitosterol

  Specifikacija: 95%

  Videz: bel prah

  Blagovna znamka: LS-Herb

  Metoda ekstrakcije: voda / etanol

  Preskusna metoda: HPLC


  Funkcije fitosterola:

  1. Znano je, da ima fitosterol anti-vnetne aktivnosti, preprečuje absorpcijo holesterola, spodbuja presnovo holesterola, zmanjša biosintezo holesterola in se uporablja pri preprečevanju in zdravljenju arterioskleroze, raka, kožnega raka in raka materničnega vratu. Omogoča tudi celjenje ran in povečuje mikrocirkulacijo. Poleg tega je fitosterol pomemben predhodnik pri proizvodnji vitaminov D3 in zdravljenju s steroidi.

  2. Fitosterol je tudi znani razred antioksidantov in se pogosto uporablja kot aditivi za živila in krmo.

  3. Phytosterol ima visoko prepustnost kože in se lahko uporablja kot kožni vlažilec. Spodbuja pomlajevanje kože in preprečuje poškodbe kože zaradi izpostavljenosti sončni svetlobi. Losjoni za kožo, ki vsebujejo fitosterol kot emulzija vode / olja, imajo prijeten, masten občutek in so odporni na degradacijo.

 • Pod 5KG

  Vrečka iz aluminijaste folije v notranjosti, škatla zunaj

  Nad 6 ~ 25KG

  Dvojno zaprte vreče iz PP v notranjosti, zunanji boben

  Prostornina bobna

  25KG Boben: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Boben: 30cm * 30cm * 40cm

  Obseg škatle

  1KG škatla: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG škatla: 250mm * 330mm * 270mm

  Opomba

  Lahko bi paket kot vaše zahteve, in OEM in ODM dobrodošli.

Hot Tags: Phytosterol, dobavitelj tovarne na Kitajskem, visoka kakovost, visoka čistost, najbolje prodajana, odlična cena, fitosterol, beta sitosterol, fitosteroli, estri fitosterolov, fitosteroidi
Sorodni izdelki

Povpraševanje